ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Cooking in an Iron Age pit in northern Greece: an interdisciplinary approach
Ερευνητική περιοχή:  
Είδος:  
Άρθρο σε πρακτικά
| Έτος: | 2013 | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| Συγγραφείς: | M. Tiverios; E. Manakidou; Δέσποινα Τσιαφάκη; S.M. Valamoti; T. Theodoropoulou; E. Gatzogia | ||||
| Τίτλος βιβλίου: | Diet, Economy and Society in the Ancient Greek World. Towards a better integration of archaeology and science, Proceedings of the International Conference | ||||
| Σειρά: | Pharos Supplement I | ||||
| Σελίδες: | 205-214 | ||||
| Διεύθυνση: | Athens | ||||
| Οργανισμός: | Netherlands Institute at Athens | ||||
| Ημερομηνία: | March 22nd-24th 2010 | ||||
| [Bibtex] | |||||





