Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποτροφία
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποτροφία
Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 09:33

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΦΟΡΕΑΣ: Ε.Κ. «Αθηνά» - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, 151 25 Μαρούσι 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Β. Παναγοπούλου      
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 6875303    
FAX: 210 6875485    

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποτροφία

Κωδ. Πρόσκλησης: ILSP.140.ΠΟ.YP-114 

ΑΔΑ: ΩΘ8Γ469ΗΞΩ-Β2Ψ

 

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ειδικότερα το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, προτίθεται να απασχολήσει έναν (1) υπότροφο με βάση τον αριθμό των υποτροφιών που έχει εγκρίνει η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΑΔΑ: ΒΙΕ49-ΜΡ4 18.02.2014) στην ακόλουθη περιοχή και τύπο υποτροφίας:

- Διεπαφές διασύνδεσης λογισμικού σύνθεσης εκφραστικής ομιλίας στο πλαίσιο πολυτροπικής αλληλεπίδρασης ανθρώπου-ρομπότ, Υποτροφία τύπου Β

Απαιτούμενα προσόντα:

Οι απαιτήσεις για τον παραπάνω τύπο υποτροφίας είναι οι εξής:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΥΠΟΥ Β – Υπότροφοι υποψήφιοι διδάκτορες-μεταπτυχιακοί φοιτητές εγγεγραμμένοι σε αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αναγνωρισμένου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής και Υπότροφοι πτυχιούχοι σχολών Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – Υποβολή δικαιολογητικών:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αντίγραφο πτυχίου (και τυχόν μεταπτυχιακού τίτλου) ή βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών, βιογραφικό σημείωμα, έκθεση σκοπιμότητας μιας έως δύο σελίδων, όπου θα αναφέρονται τα επιστημονικά-ερευνητικά ενδιαφέροντα των υποψηφίων και οι λόγοι για τους οποίους επιθυμούν να συνεργασθούν με το Ι.Ε.Λ. / Ε.Κ. «Αθηνά» στο συγκεκριμένο αντικείμενο της υποτροφίας και δύο συστατικές επιστολές ή δύο ονόματα για επικοινωνία, το αργότερο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2014 στην παρακάτω διεύθυνση:

 

Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου- Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Υπόψη κας Β. Παναγοπούλου

Αρτέμιδος 6 και Επιδαύρου,

Παράδεισος, Μαρούσι, 15125 Αθήνα

 

Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά αποσταλούν ταχυδρομικώς, ως επίσημη ημερομηνία υποβολής υπολογίζεται η ημερομηνία ταχυδρομικής αποστολής και η οποία πρέπει να εξασφαλίζει την παραλαβή μέχρι τις 19/12/2014.

 

Πληροφόρηση:

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Β. Παναγοπούλου στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 210 6875303.

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου - Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ilsp.gr.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  

Καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης