ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "ARIA"
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "ARIA"
Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2020 13:14

 

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ARIA: Επαύξηση της πρόσληψης του μουσικού έργου με τη χρήση καινοτόμων λύσεων και αρχειακού υλικού» με κωδικό ΟΠΣ 5067584

Κωδ. Πρόσκλησης: ILSP.276-ARIA_ΥΠ-1120

ΑΔΑ: Ω8Ι1469ΗΞΩ-446

 

   

 

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ειδικότερα το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «ARIA: Επαύξηση της πρόσληψης του μουσικού έργου με τη χρήση καινοτόμων λύσεων και αρχειακού υλικού» (ΟΠΣ 5067584) το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014-2020, Παρέμβαση ΙΙ «Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς» της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» Β’ κύκλος, σύμφωνα με την με την Α.Π.ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ 2769/16.6.2020 Απόφαση ένταξης του ανωτέρω έργου με κωδικό ΟΠΣ 5067584 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

 

έχοντας υπόψη:

  1. Τον Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ Α' 258) « Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει και ιδίως το άρθρο 28 Ν. 4310/2014 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 98 παρ.5 Ν.4547/2018,(ΦΕΚ Α 102/12.6.2018)
  2. Τον Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ Α' 83) « Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες Διατάξεις»,
  3. Τον Ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Α' 114) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει,
  4. Την από 04.11.2020 απόφαση της 276ης Συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ. «Αθηνά» .

 

προτίθεται να απασχολήσει έναν (1) υπότροφο στην ακόλουθη περιοχή:

 

Ανάπτυξη ψηφιακών εμπειριών για τον πολιτισμό

Απαιτούμενα προσόντα:

Οι απαιτήσεις για την παραπάνω υποτροφία είναι οι εξής:

 

  • Άριστη γνώση των γλωσσών προγραμματισμού C, C++, Java και Python
  • Εμπειρία ανάπτυξης εφαρμογών εμβυθιστικής εικονικής πραγματικότητας
  • Εμπειρία χρήσης συστημάτων διαχείρισης κώδικα (git κ.λπ.)
  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας

 

Επιθυμητά προσόντα:

  • Πρακτική εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με τον τομέα της Πληροφορικής
  • Πολύ καλή γνώση σε εφαρμογές βάσεων δεδομένων (MySQL, MySQL Server)
  • Πολύ καλή γνώση γλωσσών προγραμματισμού διαδικτυακών εφαρμογών (HTML, php, Javascript)

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – Υποβολή δικαιολογητικών:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν βεβαίωση φοίτησης σε προπτυχιακό πρόγραμμα Α.Ε.Ι, βιογραφικό σημείωμα, έκθεση σκοπιμότητας μιας έως δύο σελίδων, όπου θα αναφέρονται τα επιστημονικά-ερευνητικά ενδιαφέροντα των υποψηφίων και οι λόγοι για τους οποίους επιθυμούν να συνεργασθούν με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου / Ε.Κ. «Αθηνά» στο συγκεκριμένο αντικείμενο της υποτροφίας και δύο συστατικές επιστολές ή δύο ονόματα για επικοινωνία, το αργότερο μέχρι και την 20η Νοεμβρίου 2020, ώρα 15:00 στην παρακάτω διεύθυνση:

Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου

Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου,

Μαρούσι, (ΤΚ) 15125

Υπόψη κ. Ε. Τσούνη

 

Κάθε δικαιολογητικό υποβάλλεται σε έντυπη μορφή, στην πρωτότυπη εκδοχή του ή σε ευκρινές φωτοαντίγραφό του ενώ δικαιολογητικά που δεν είναι στην ελληνική γλώσσα υποβάλλονται νομίμως μεταφρασμένα στην ελληνική. Ο φάκελος των δικαιολογητικών μπορεί να παραδοθεί στην γραμματεία του Ε.Κ. «Αθηνά» από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή αντιπρόσωπό του μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα προθεσμίας υποβολής. Μπορεί επίσης να αποσταλεί ταχυδρομικώς (μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορέα). Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά αποσταλούν ταχυδρομικώς, ο φάκελος δικαιολογητικών θα πρέπει να παραδοθεί προς πρωτοκόλληση στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» μέχρι τις 20/11/2020 και ώρα 15:00 με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα υποψηφίου. Εκπρόθεσμες υποβολές δεν αξιολογούνται. Δεν γίνεται αποδεκτή η ηλεκτρονική υποβολή φακέλου υποψηφιότητας.

 

Τυχόν τίτλοι σπουδών από ιδρύματα του εξωτερικού θα πρέπει να είναι νομίμως αναγνωρισμένοι από το ΔΟΑΤΑΠ.

 

Οι άρρενες αντισυμβαλλόμενοι θα πρέπει να τελούν νομίμως εκτός στρατεύματος (λόγω εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής στράτευσης) κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου που θα τους ανατεθεί.

 

Όλως επικουρικώς, επισημαίνεται ότι η παρούσα πρόσκληση δύναται σε κάθε στάδιο αυτής να ματαιωθεί, χωρίς έκαστος υποψήφιος να διατηρεί οιανδήποτε αξίωση έναντι του Κέντρου.

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Το Ε.Κ «Αθηνά», ως υπεύθυνος επεξεργασίας, συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται, στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου και η επεξεργασία γίνεται μόνο με σκοπό την επιλογή του κατάλληλου υποψηφίου.

Η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης και το απαραίτητο για το σκοπό αυτό διοικητικό προσωπικό του Ε.Κ. «Αθηνά» είναι τα μόνα πρόσωπα που επεξεργάζονται τα δεδομένα αυτά για τον ανωτέρω σκοπό.

Διατηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και σύναψης συμφωνητικού υποτροφίας και στη συνέχεια διαγράφονται εκτός αν άλλως ορίζεται από το κείμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο ή καθόσον απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων του Ε.Κ «Αθηνά» ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων που αφορά την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πληροφόρηση:

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ελένη Τσούνη στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 2106875307.

 

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου - Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» μπορείτε να βρείτε στο http://www.athenarc.gr