Αποτελέσματα αξιολόγησης υποψηφίων για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης με κωδικό πρόσκλησης ILSP.261.APT.ΧΑΝ.0720
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Αποτελέσματα αξιολόγησης υποψηφίων για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης με κωδικό πρόσκλησης ILSP.261.APT.ΧΑΝ.0720

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ &
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αποτελέσματα  αξιολόγησης υποψηφίων για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης

ΑΔΑ: ΩΛΣΚ469ΗΞΩ-Σ6Τ

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΑΠΤΟΣ: Καινοτόμες μέθοδοι πρόσβασης πολιτιστικού αποθέματος από ΑμεΑ με προβλήματα όρασης» της ΔΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ - Ειδικές Δράσεις «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» - «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ» - «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, σύμφωνα με την από 24.12.2019 Δεύτερη Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της Πράξης με κωδικό 5052055, και μετά τη λήξη ισχύος της με κωδικό ILSP.261.APT.ΧΑΝ.0720 και με ΑΔΑ: ΩΑ47469ΗΞΩ-ΓΩ3 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υλοποίηση συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου, η ορισθείσα με απόφαση του ΔΣ του Ε.Κ. «Αθηνά» (245η Συνεδρία, 29/01/2020) Επιτροπή Αξιολόγησης παρέλαβε και αξιολόγησε τις ακόλουθες προτάσεις υποψηφιότητας:

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Κωδικός Προς Ανάθεση Έργου

Α/Α

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

ΑΠΟΔΕΚΤΗ Ή ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

APT05

1

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α

2267/23-07-2020

ΑΠΟΔΕΚΤΗ

Ο ένας (1) φάκελος υποψηφιότητας παραλήφθηκε εμπρόθεσμα. Η Επιτροπή εξέτασε όλα τα δικαιολογητικά (πρόταση, βιογραφικό, βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας κλπ) που περιείχε ο μοναδικός εμπρόθεσμα υποβληθείς φάκελος και τον εξέλαβε ως έγκυρο.

Ακολούθως η επιτροπή προχώρησε στην εφαρμογή των κριτηρίων αξιολόγησης, τα οποία περιλαμβάνονται στο σχετικό κείμενο της Πρόσκλησης, για την μοναδική υποψηφιότητα που πληροί τα απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα, η οποία κατατάσσεται ως εξής:

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Α/Α σύμφωνα με τον πίνακα  βαθμολόγησης υποψηφίων συνεργατών ανά κριτήριο αξιολόγησης

Κωδικός προς ανάθεση έργου

Υποψήφιοι

Συνολικός Βαθμός

1

APT05

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α 1

9,40

Τα ανωτέρω έγιναν αποδεκτά και εγκρίθηκαν στην από 29/07/2020 264η Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ. «Αθηνά».

Οι υποψήφιοι συνεργάτες έχουν δικαίωμα :                                                 

  • εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων να υποβάλουν ένσταση κατά της κατάταξής τους με γραπτή αίτησή τους προς το Ε.Κ. «Αθηνά»,
  • πρόσβασης στα στοιχεία του ατομικού φακέλου υποψηφιότητας και στα φύλλα αξιολόγησης - βαθμολόγησης των λοιπών υποψηφίων συνεργατών μετά από γραπτή αίτησή τους που υποβάλλουν προς το Ε.Κ. «Αθηνά» εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της αναρτήσεως των αποτελεσμάτων και υπό τον όρο τήρησης των προβλεπόμενων στο με αριθμό Γ/ΕΞ/4163-1/6.7.2012 έγγραφο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Με δεδομένο ότι ο/η Υποψήφιος/α ήταν ο/η μοναδικός/η υποψήφιος/α και τελικός/η επιτυχόν/ούσα, δεν αναμένεται η άσκηση ένστασης κατά των αποτελεσμάτων. Οριστικοποιούνται τα ανωτέρω και θα υπογραφεί η προβλεπόμενη στην προκήρυξη σύμβαση, άνευ έτερης διαδικασίας.

Αθήνα 29/07/2020

Ο Διευθυντής

 

Βασίλειος Κατσούρος