Αποτελέσματα αξιολόγησης υποψήφιου συνεργάτη για σύναψη μίας (1) σύμβασης με κωδικό πρόσκλησης ILSP.273.SARI-1020
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Αποτελέσματα αξιολόγησης υποψήφιου συνεργάτη για σύναψη μίας (1) σύμβασης με κωδικό πρόσκλησης ILSP.273.SARI-1020

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ &
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αποτελέσματα αξιολόγησης υποψήφιου συνεργάτη για σύναψη μίας (1) σύμβασης

ΑΔΑ: 9Ξ2Θ469ΗΞΩ-69Ζ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «SARI: Study to support the monitoring and evaluation of the Framework Programme for research and innovation along Key Impact Pathways –RTD/2019/SC/016» και μετά τη λήξη ισχύος της με κωδικό ILSP.273.SARI-1020 και ΑΔΑ: Ω3ΛΞ469ΗΞΩ-ΗΔ9Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποψήφιο συνεργάτη, η ορισθείσα με απόφαση του ΔΣ του Ε.Κ. «Αθηνά» (245η Συνεδρία, 29-01-2020) Επιτροπή Αξιολόγησης παρέλαβε και αξιολόγησε την ακόλουθη πρόταση υποψηφιότητας:

 

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

ΑΠΟΔΕΚΤΗ Ή ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

1

Υποψήφιος/α 1

3278/29-10-2020

ΑΠΟΔΕΚΤΗ

 

Ο φάκελος υποψηφιότητας παραλήφθηκε εμπρόθεσμα. Η Επιτροπή εξέτασε όλα τα δικαιολογητικά (πρόταση, βιογραφικό, βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας κλπ) που περιείχε ο εμπρόθεσμα υποβληθείς φάκελος και τα εξέλαβε ως έγκυρα.

 

Ακολούθως η επιτροπή προχώρησε στην εφαρμογή των κριτηρίων αξιολόγησης, τα οποία περιλαμβάνονται στο σχετικό κείμενο της Πρόσκλησης, για την αποδεκτή υποψηφιότητα, η οποία κατατάσσεται ως εξής:

ΠΙΝΑΚΑΣ 2: Αποδεκτές υποψηφιότητες

Κωδικός Προς Ανάθεση Έργου

Α/Α

Ονοματεπώνυμο

Συνολικός Βαθμός

SARI

1

Υποψήφιος/α 1

25 μόρια

 

Τα ανωτέρω έγιναν αποδεκτά και εγκρίθηκαν στην από 18/11/2020 278η Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ. «Αθηνά».

Οι υποψήφιοι συνεργάτες έχουν δικαίωμα :

  • εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων να υποβάλουν ένσταση κατά της κατάταξής τους με γραπτή αίτησή τους προς το Ε.Κ. «Αθηνά»,
  • πρόσβασης στα στοιχεία του ατομικού φακέλου υποψηφιότητας και στα φύλλα αξιολόγησης - βαθμολόγησης των λοιπών υποψηφίων συνεργατών μετά από γραπτή αίτησή τους που υποβάλλουν προς το Ε.Κ. «Αθηνά» εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της αναρτήσεως των
  • αποτελεσμάτων και υπό τον όρο τήρησης των προβλεπόμενων στο με αριθμό Γ/ΕΞ/4163-1/6.7.2012 έγγραφο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


Με δεδομένο ότι ο Υποψήφιος/α 1 ήταν ο μοναδικός υποψήφιος/α και τελικός επιτυχών/ούσα, δεν αναμένεται η άσκηση ένστασης κατά των αποτελεσμάτων. Οριστικοποιούνται τα ανωτέρω και θα υπογραφούν οι προβλεπόμενες στην προκήρυξη συμβάσεις, άνευ έτερης διαδικασίας.

Αθήνα, 18/11/2020

Ο Διευθυντής του ΙΕΛ

Δρ. Βασίλειος Κατσούρος

Ερευνητής Α’ βαθμίδας